עוגת ספוג לימון לפסח
מתכון עוגת ספוג לימון לפסח ניתן להכין תוך כשעתיים ו-25 דקות . מנה אחת מכילה 268 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-10 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו ביצים, מיץ תפוזים, קמח תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת ספוג קקאו לפסח , עוגת ספוג עם תפוחים , ועוגת ספוג שוקולד לפסח .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגת אנג'ל פוד בגודל 10 אינץ'.
טורפים את החלמונים לקערת מיקסר בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קצף. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד להטמעה מלאה. טורפים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת הלימון וגרידת התפוז. מנפים את קמח תפוחי האדמה ועוגת המצות יחד בקערה; מערבבים בעדינות לתוך תערובת החלמונים.
מקציפים את החלבונים בקערה עם המלח בעזרת מערבל חשמלי במהירות גבוהה לקצף יציב ומבריק. השתמשו במרית גומי כדי לקפל 1/3 מהחלבונים הטרופים לתוך תערובת החלמונים. העבירו בעדינות את המרית במרכז התערובת, ולאחר מכן מסביב לדפנות הקערה, חוזרים על הפעולה עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את שאר החלבונים, מקפלים עד שהם פשוט נטמעים. יוצקים בעדינות את הבלילה לתבנית עוגת אנג'ל פוד המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה קלות, כשעה.
מוציאים מהתנור, הופכים את התבנית ומצננים לחלוטין לפני שמוציאים את העוגה מהתבנית.