עוגת ספוג מסורתית
עוגת ספוג מסורתית היא מתכון ללא חלב עם 12 מנות. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 230 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תוספת של גלידת שוקולד, מים חמים, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 16% . מתכונים דומים: דיק מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי , עוגת ספוג ועוגת ספוג .
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ומלח; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה טורפים חלמונים עד שהם מסמיכים מעט. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מערבבים פנימה מים ווניל.
הוסף מרכיבים יבשים לתערובת החלמונים; לערבב היטב.
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, בערך 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את שאר החלבונים.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 55-60 דקות, או שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הופכים מיד את המחבת; להתקרר לחלוטין.
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה. פרוסה; לטפטף בציפוי גלידה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
עוגת ספוג בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "