עוגת ספוג משמש
צריכים קינוח ללא חלב ? עוגת ספוג משמש יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתאים ל-10 ומחירו 30 סנט למנה מנות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, ביצים, קמח עוגה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . נסו עוגת ספוג משמש-דבש טרי (בסגנון רוסי) , ספוג משמש ללא סוכר וללא גלוטן , ועוגת ספוג עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מנפים יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר, מלח ואבקת אפייה. מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
מוסיפים את החלמונים לתערובת הקמח יחד עם מיץ המשמש ותמציות הווניל והשקדים. מקציפים במהירות נמוכה של מערבל חשמלי כדקה.
שוטפים היטב את המקציפים לפני שמקציפים חלבונים. בקערת זכוכית או מתכת (לא להשתמש בניילון) מקציפים את החלבונים לקצף אוורירי. מקציפים פנימה בהדרגה 1/2 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מקפלים בעדינות את תערובת החלמונים-קמח לתוך החלבונים בערך 1/4 בכל פעם. אל תערבב או שהעוגה לא תהיה ספוגית. הופכים בעדינות את הבלילה לתבנית שפופרת לא משומנת.
אופים כ-40 עד 50 דקות. הופכים מיד את התבנית ומצננים. לאחר שהעוגה מתקררת מוציאים אותה מהתבנית.