עוגת ספנקופיטה יוונית
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, פילו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת ספנקופיטה יוונית, Spanakopita היוונית, ו Spanakopita (עוגת תרד יוונית).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 9 אינץ צלחת עוגה עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות; לנקז. מערבבים תרד, פטרוזיליה, מלח, פלפל, וכל אבל 1/2 כוס העגבניות. מבשלים ומערבבים עד חם; להפריש.
מכסה סדינים פילו עם מגבת נייר לחה. סדר גיליונות, שכבות 3 בכל פעם, בצורת X ולאחר מכן בצורת + כדי ליצור תבנית דיבר על משטח העבודה, צחצוח כל עם חמאה וזריזת עם 1 כפית של פירורי הלחם כפי שהוא הוסיף.
מעבירים את כל השכבות של פילו לצלחת עוגה, בעדינות הקלת הבצק למטה הצדדים של צלחת עוגה ומאפשר בצק עודף לתלות על קצה.
מניחים תערובת בשר בקר בצלחת עוגה; העליון עם גבינת פטה. קיפול תלוי פילו למעלה מעל מילוי, משאיר 2-3 אינץ ' מרכז מילוי חשוף. כף הנותרים 1/2 כוס עגבניות במרכז.
אופים 40 עד 50 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.