עוגת סריג אגוז-חמוציות
עוגת סריג אגוז-חמוציות היא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 291 קלוריות. גשו לסופר וקנו מאפה), צימוקים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פאי סריג אגס-חמוציות, עוגת סריג חמוציות-דובדבן, ו עוגת סריג חמוציות-תפוחים.
הוראות
קו 9 אינץ'. צלחת פאי עם מאפה תחתון; חתוך ל -1 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת. הניחו את המאפה שנותר בצד.
בסיר גדול שלבו עמילן תירס ומים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הסוכר, סירופ התירס וקליפת הלימון; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים חמוציות וצימוקים; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד שהגרגרים קופצים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזי מלך וחמאה.
מרדדים את המאפה שנותר; הכינו קרום סריג. חותם וחליל קצוות.
אופים בחום 425 למשך 30-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והקרום מזהיב. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג