עוגת עגבניות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1142 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, קליפת עוגה, gruyere גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת העגבניות של סנדי, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שורה את הקליפה בנייר כסף וממלאה במשקולות עוגה, שעועית יבשה או אורז.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 20 דקות. בזהירות להסיר את המשקולות לסכל. חזור לתנור ואפה במשך 10 דקות יותר או עד הזהב אור. מגניב במחבת על מתלה תיל.
הפעל את התנור ל 400 מעלות F.
מפזרים את העגבניות במלח וניקוז במסננת במשך 10 עד 15 דקות.
מורחים את החרדל על החלק התחתון של הקליפה ומפזרים את הגבינה על זה. מסדרים את העגבניות מעל הגבינה בשכבה חופפת 1.
אופים עד המאפה הוא חום זהוב העגבניות רכות מאוד, 35 עד 40 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפטרוזיליה, קורנית, שום, שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם להתמזג.
מפזרים את העוגה עם תערובת זו בעוד חם להתפשט בעדינות עם החלק האחורי של כף.
מגישים את העוגה חמה או בטמפרטורת החדר.