עוגת עוף איטלקית קלה
עוגת עוף איטלקית קלה היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו עוף, פלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוף איטלקי קל, ו עוגת טאקו קלה וצוות קאבוט Fit (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תרסיס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול או גריז עם קיצור.
מערבבים עוף, פלפל ורוטב פיצה בצלחת עוגה; לארגן באופן שווה.
מפזרים גבינה. מערבבים מרכיבים שנותרו בקערה קטנה עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב.
אופים 25 עד 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto