המתכון ענבים & פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 524 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, מלח כשר, ענבים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק רק עד צורות ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
3
מוסיפים 1/3 כוס מי קרח; דופק עד שהבצק יוצר גושים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. לשטח לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
4
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 11".
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
להעביר צלחת עוגה; לחץ בעדינות על הצדדים התחתון למעלה של צלחת. לקצץ את הבצק עם קצה המנה, לא משאיר שום בלימה. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
6
מוסיפים שאריות לדיסק הבצק הנותר; מתגלגלים על נייר קלף לסיבוב 12". שקופיות נייר עם בצק על תבנית אפייה ללא מסגרת וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מחממים תנור ל 375°f. בצק קו בצלחת עוגה עם נייר רדיד או קלף. מילוי לסכל עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס פאי
רדיד אלומיניום
תנור
8
אופים עד הקצוות מתחילים להפוך זהב, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר רדיד ומשקולות עוגה. להחזיר צלחת לתנור; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהב כהה בכל רחבי, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
10
להעביר מחבת מתלה תיל; לתת קרום מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
1
מערבבים תפוחים, ענבים, סוכר וקמח בסיר גדול; מערבבים למעיל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי הוא שקוף ומיצים מתעבים, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ענבים
קמח לכל מטרה
פירות
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מעבירים פירות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
פירות
5
הסר את הבצק שנותר מהמקרר. באמצעות חותך דקורטיבי, לעשות דפוס במרכז הבצק, עוזב 2 " גבול רגיל; גזרי מילואים. הפוך את הבצק מעל הפרי בקרום; לקלף נייר קלף. חותכים את הבצק לאורך קצה הקרום, לא משאירים שום בלימה. מסדרים מגזרות בצק שמורות באופן דקורטיבי מעל קרום העליון, הקשה קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
פירות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
6
מניחים פאי על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
לאפות עוגה עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים בועה, 50 דקות-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מעביר למדף תיל כדי להתקרר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.