קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ענבים ותפוחים

עוגת ענבים ותפוחים
המתכון ענבים & פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 524 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, מלח כשר, ענבים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק רק עד צורות ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
3
מוסיפים 1/3 כוס מי קרח; דופק עד שהבצק יוצר גושים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. לשטח לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
4
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 11".
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
להעביר צלחת עוגה; לחץ בעדינות על הצדדים התחתון למעלה של צלחת. לקצץ את הבצק עם קצה המנה, לא משאיר שום בלימה. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
6
מוסיפים שאריות לדיסק הבצק הנותר; מתגלגלים על נייר קלף לסיבוב 12". שקופיות נייר עם בצק על תבנית אפייה ללא מסגרת וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מחממים תנור ל 375°f. בצק קו בצלחת עוגה עם נייר רדיד או קלף. מילוי לסכל עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס פאיטופס פאי
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
אופים עד הקצוות מתחילים להפוך זהב, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רדיד ומשקולות עוגה. להחזיר צלחת לתנור; להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהב כהה בכל רחבי, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
10
להעביר מחבת מתלה תיל; לתת קרום מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
1
מערבבים תפוחים, ענבים, סוכר וקמח בסיר גדול; מערבבים למעיל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי הוא שקוף ומיצים מתעבים, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ענביםענבים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מעבירים פירות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
פירותפירות
5
הסר את הבצק שנותר מהמקרר. באמצעות חותך דקורטיבי, לעשות דפוס במרכז הבצק, עוזב 2 " גבול רגיל; גזרי מילואים. הפוך את הבצק מעל הפרי בקרום; לקלף נייר קלף. חותכים את הבצק לאורך קצה הקרום, לא משאירים שום בלימה. מסדרים מגזרות בצק שמורות באופן דקורטיבי מעל קרום העליון, הקשה קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
מניחים פאי על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
לאפות עוגה עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים בועה, 50 דקות-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעביר למדף תיל כדי להתקרר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
10
מגישים עם גלידה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה