עוגת פאונד עם זיגוג חמאה חום
עוגת פאונד עם זיגוג חמאה חום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה, עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום, ו סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשלב שמן ווניל שעועית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה.
תן לעמוד 10 דקות או עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר. לגרד זרעים שעועית, ומערבבים לתוך שמן; להשליך שעועית.
שלב תערובת שמן, 1 3/4 כוסות סוכר, ו 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
הבלילה כפית לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' מצופה בתרסיס אפייה, ולהתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל, ולהסיר מחבת.
כדי להכין זיגוג, להמיס 1 חמאת כף במחבת קטנה על חום בינוני; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
הוסף הבא 3 מרכיבים (דרך וניל), ערבוב עד חלקה.