עוגת פאונד קלאסית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את העוגה הקלאסית. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גרידת לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פאונד קלאסית, עוגת פאונד קלאסית, ו עוגת פאונד קלאסית עבור מתכונים דומים.
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית צינור בגודל 10 על 4 1/2 אינץ', תבנית בונדט של 12 כוסות, או שתיים מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מנפים את הקמח והמלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
הקציפו את הביצים השלמות, החלמונים, החלב והווניל יחד בכוס מדידה או קערה של 4 כוסות, והניחו בצד. במיקסר כבד המצויד במצורף ההנעה, מקציפים את החמאה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה. מוזגים פנימה בהדרגה את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, לקרם ומבהירים את החמאה. (זה אמור לקחת בערך 3 דקות.) לאחר הוספת כל הסוכר, כבו את המכונה וגרדו את דפנות הקערה וחתרו בעזרת מרית גומי. ממשיכים להקציף את תערובת החמאה עד שהיא בהירה ותפוחה, כ -4 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון ומקציפים עוד 30 שניות.
כבה את המכונה וגרד שוב את דפנות הקערה כדי להבטיח שילוב אחיד של המרכיבים. סובב את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו. שופכים פנימה בהדרגה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, ומקציפים את הבלילה למשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים. (זה צריך לקחת כדקה לשפוך את כל זה לתוך הבלילה.)
מוציאים את הקערה מהמיקסר, מגרדים כל בלילה מהמשוט ומסיימים לערבב את תערובת הביצים לבלילה בעזרת מרית גומי. הקפד לא לערבב את הבלילה יתר על המידה, אך וודא שאתה מגרד את תחתית הקערה כדי לשלב באופן שווה את כל המרכיבים.
כף את הבלילה לתבנית המוכנה והחליקה מעל בעזרת מרית.
מכניסים את העוגה לתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס.
אופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחצה קלות, על 1 שעה ו 30 דקות, עבור צינור או מחבתות; ו 50 דקות עד 1 שעה עבור מחבתות כיכר.
מצננים את העוגה, בתבנית, על רשת, למשך 10 עד 15 דקות. הפוך את העוגה על צלחת שטוחה או קרטון. הפוך מחדש את העוגה והנח אותה בצד ימין כלפי מעלה על המדף כדי להתקרר לחלוטין. אם לא משרתים באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר, במשך 4 עד 5 ימים או להקפיא במשך חודש 1.