קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד קלאסית

עוגת פאונד קלאסית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את העוגה הקלאסית. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גרידת לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פאונד קלאסית, עוגת פאונד קלאסית, ו עוגת פאונד קלאסית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית צינור בגודל 10 על 4 1/2 אינץ', תבנית בונדט של 12 כוסות, או שתיים מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מנפים את הקמח והמלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הקציפו את הביצים השלמות, החלמונים, החלב והווניל יחד בכוס מדידה או קערה של 4 כוסות, והניחו בצד. במיקסר כבד המצויד במצורף ההנעה, מקציפים את החמאה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה. מוזגים פנימה בהדרגה את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, לקרם ומבהירים את החמאה. (זה אמור לקחת בערך 3 דקות.) לאחר הוספת כל הסוכר, כבו את המכונה וגרדו את דפנות הקערה וחתרו בעזרת מרית גומי. ממשיכים להקציף את תערובת החמאה עד שהיא בהירה ותפוחה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את גרידת הלימון ומקציפים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6
כבה את המכונה וגרד שוב את דפנות הקערה כדי להבטיח שילוב אחיד של המרכיבים. סובב את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו. שופכים פנימה בהדרגה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, ומקציפים את הבלילה למשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים. (זה צריך לקחת כדקה לשפוך את כל זה לתוך הבלילה.)
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את הקערה מהמיקסר, מגרדים כל בלילה מהמשוט ומסיימים לערבב את תערובת הביצים לבלילה בעזרת מרית גומי. הקפד לא לערבב את הבלילה יתר על המידה, אך וודא שאתה מגרד את תחתית הקערה כדי לשלב באופן שווה את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
כף את הבלילה לתבנית המוכנה והחליקה מעל בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מכניסים את העוגה לתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחצה קלות, על 1 שעה ו 30 דקות, עבור צינור או מחבתות; ו 50 דקות עד 1 שעה עבור מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מצננים את העוגה, בתבנית, על רשת, למשך 10 עד 15 דקות. הפוך את העוגה על צלחת שטוחה או קרטון. הפוך מחדש את העוגה והנח אותה בצד ימין כלפי מעלה על המדף כדי להתקרר לחלוטין. אם לא משרתים באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר, במשך 4 עד 5 ימים או להקפיא במשך חודש 1.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'