קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד קלאסית

עוגת פאונד קלאסית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את העוגה הקלאסית. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גרידת לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פאונד קלאסית, עוגת פאונד קלאסית, ו עוגת פאונד קלאסית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית צינור בגודל 10 על 4 1/2 אינץ', תבנית בונדט של 12 כוסות, או שתיים מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מנפים את הקמח והמלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הקציפו את הביצים השלמות, החלמונים, החלב והווניל יחד בכוס מדידה או קערה של 4 כוסות, והניחו בצד. במיקסר כבד המצויד במצורף ההנעה, מקציפים את החמאה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה. מוזגים פנימה בהדרגה את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, לקרם ומבהירים את החמאה. (זה אמור לקחת בערך 3 דקות.) לאחר הוספת כל הסוכר, כבו את המכונה וגרדו את דפנות הקערה וחתרו בעזרת מרית גומי. ממשיכים להקציף את תערובת החמאה עד שהיא בהירה ותפוחה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את גרידת הלימון ומקציפים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6
כבה את המכונה וגרד שוב את דפנות הקערה כדי להבטיח שילוב אחיד של המרכיבים. סובב את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו. שופכים פנימה בהדרגה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, ומקציפים את הבלילה למשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים. (זה צריך לקחת כדקה לשפוך את כל זה לתוך הבלילה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוציאים את הקערה מהמיקסר, מגרדים כל בלילה מהמשוט ומסיימים לערבב את תערובת הביצים לבלילה בעזרת מרית גומי. הקפד לא לערבב את הבלילה יתר על המידה, אך וודא שאתה מגרד את תחתית הקערה כדי לשלב באופן שווה את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כף את הבלילה לתבנית המוכנה והחליקה מעל בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכניסים את העוגה לתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחצה קלות, על 1 שעה ו 30 דקות, עבור צינור או מחבתות; ו 50 דקות עד 1 שעה עבור מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מצננים את העוגה, בתבנית, על רשת, למשך 10 עד 15 דקות. הפוך את העוגה על צלחת שטוחה או קרטון. הפוך מחדש את העוגה והנח אותה בצד ימין כלפי מעלה על המדף כדי להתקרר לחלוטין. אם לא משרתים באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר, במשך 4 עד 5 ימים או להקפיא במשך חודש 1.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף