קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פאונד שוקולד קלה

עוגת פאונד שוקולד קלה
עוגת פאונד שוקולד קלה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 14 מנות עם 244 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו תערובת לעוגת "דוויל'ס פוד", ביצים, ציפוי וניל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגת פאונד קלה עם גבינת שמנת , עוגת פאונד עם שוקולד צ'יפס ושמנת חמוצה , ועוגת פאונד רכה עם תפוחים .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה והפודינג, הביצים, המים והשמן. הקציפו במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת לחה. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
יוצקים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ, משומנת ומקומחת.
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
3
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
בקערה המתאימה למיקרוגל, חממו את הציפוי במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10-15 שניות או עד שהוא דליל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
סירופ שוקולד קל, מחולקסירופ שוקולד קל, מחולק
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
לזלף על העוגה שהתקררה.