עוגת פאי פקאן קפה
עוגת פאי פקאן היא עוגת קפה צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גבינת שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: זמן לחגוג עם עוגה-קלוי אגס & עוגת פקאן קפה, עוגת קפה פקאן, ו עוגת קפה פקאן.
הוראות
כדי להכין עוגה, מניחים סוכר מגורען, 3 כפות חמאה, גבינת שמנת בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי.
מוציאים עוגה מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין ציפוי, לשלב סירופ, סוכר חום, ו 2 כפות חמאה במדד זכוכית 4 כוס. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. מערבבים עם מקצף עד שחמאה נמסה.
להקציף בפקאנים וביצה מוכה.
באמצעות שיפוד עץ, לתקוע חורים בחלק העליון של עוגה חמה.
יוצקים תערובת פקאן על גבי עוגה. להחזיר את העוגה לתנור; אופים ב 325 במשך 10 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.