עוגת פודינג אגס
עוגת פודינג אגס היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, קצפת כבדה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, עוגת בורבון אגס, ו Pear Custard Bars.
הוראות
קו פגז מאפה unricked עם עובי כפול של רדיד חובה כבדה.
אופים ב 450° במשך 8 דקות.
הסר את רדיד; אופים 3 דקות יותר. להפחית את החום ל 350°.
מניחים אגסים בקליפה מאפה. בקערה, לשלב סוכר, קמח ואגוז מוסקט.
להקציף ביצים, 1/4 כוס שמנת, חמאה, קליפת לימון וניל.
לכסות קצוות רופפים בנייר כסף. אופים במשך 50 דקות או עד מילוי מוגדר רק (תערובת יהיה לנענע). מגניב על מתלה תיל במשך 1 שעה. מכסים ומקררים עד ההגשה. בקערה, מקציפים את השמנת הנותרת עם קינמון.