קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג אוזרק

עוגת פודינג אוזרק
עוגת פודינג Ozark עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קמח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו אוזרק סלופי ג'ו, עוגת פירות יער הר אוזרק, ו כריך שפמנון אוזרק עם סלט מחבת חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכז מתלה תנור מחממים התנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
דק קוצצים את אחד האגסים וחותכים דק את השני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל ומלח בקערה, ולאחר מכן לטאטא את התערובת ביד כדי להבטיח כי החומרים מעורבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, למזג את החמאה והסוכר יחד במהירות בינונית עד התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים במהירות בינונית-גבוהה עד פלאפי, בערך 5 דקות. לגרד את הקערה מדי פעם לפי הצורך. הפוך את המיקסר למהירות נמוכה והוסף את תערובת הקמח בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים עד רק מעורבב. הבלילה תהיה נוקשה.
7
באמצעות מרית גומי, לקפל את האגס הקצוץ (לשים בצד את אגס פרוס עבור החלק העליון), חצי שקדים, חמוציות, ומערבבים רק עד מעורבב. לזרוק את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו בשכבה אפילו. מסדרים את פרוסות האגס על גבי הבלילה ומפזרים את השקדים הנותרים ואת כפית הסוכר הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מניחים את המחבת באמצע התנור ואופים עד שהעוגה זהובה בצבע והמרכז קופץ בחזרה כאשר נגע קלות, 38 עד 40 דקות. (החום מן המחבת ימשיך לאפות את העוגה לאחר שהוא מוסר מהתנור, אז לטפל להסיר אותו כאשר הוא רק בקושי נעשה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים חמים מהמחבת עם כף גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
העוגה הזאת הכי טובה ביום שהיא אפויה. מכוסה היטב, הוא שומר במחבת עד 2 ימים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף