עוגת פודינג אוכמניות
עוגת פודינג אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פודינג אוכמניות, עוגת פודינג אוכמניות, ו עוגת פודינג אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת.
מערבבים יחד 1/3 כוס סוכר עם מים, מיץ לימון, ו קורנפלור בסיר קטן, ולאחר מכן מערבבים באוכמניות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ונותר 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית.
לטאטא יחד ביצה, חלב, חמאה, וניל בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח, לטאטא עד רק בשילוב.
הבלילה כפית לתוך תבנית אפייה, מתפשט באופן שווה, ואז לשפוך תערובת אוכמניות באופן שווה על הבלילה (פירות יער ישקע).
אופים עד סכין מוכנס לתוך מרכז חלק העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
עוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, נחשף, אז המשיך, עטוף היטב בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.