עוגת פודינג ביצים II
פשטידת ביצה II נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. . נסו פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד ביצים, חלב, וניל, סוכר ומלח, ויוצקים לתוך קליפת עוגה.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 12-13 דקות, ואז להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C) ואופים במשך 30 דקות.