עוגת פודינג בלסמית לבנה עם ציפוי ברי טרי
גשו לסופר וקנו תותים, מלח, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג בלסמית תות, טארט תאנה טרי עם רפרפת פרחים כתומה, ו עוגת גבינה עם ציפוי ברי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות פניות on / off, עד לקבלת ארוחה גסה.
מוסיפים חלמון ביצה וקרם. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לנקב את הבצק עם מזלג. צ ' יל 1 שעה.
אופים קרום עד הזהב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 22 דקות. מגניב.
מערבבים קרם קורנפלור בקערה בינונית עד קורנפלור מתמוסס.
מוסיפים ביצים, חלמונים, וניל; להקציף כדי להתמזג.
מרתיחים חומץ בסיר בינוני כבד עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר וחמאה. מערבבים עד חמאה נמסה; לחזור לרתיחה. בהדרגה לטאטא תערובת חומץ לתוך תערובת ביצה; לחזור פאן.
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 1 דקה. מסננים לקערה; מגניב.
מורחים פודינג בקרום מוכן. כיסוי וצינה טארט לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
מסדרים פרוסות תות בתבנית כוכב במרכז טארט. מסדרים פטל בדפוס כוכב. להקיף באוכמניות. לכסות באופן רופף להירגע עד מוכן לשרת. (יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה.)