קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג בננה

עוגת פודינג בננה
עוגת פודינג בננה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו עוגת פודינג הבננה הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול. וופלים וסוכר Pulse Nilla במעבד מזון עד הקרקע בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים נילהופלים נילה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חמאה; דופק עד מתפורר באופן שווה רטוב. לחץ לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
אופים עד הקצוות הם זהובים, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מערבבים חלב, שמנת וסוכר 1/2 כוס בסיר כבד התחתון. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא רק לרתיחה עדינה, ערבוב כדי לפזר סוכר. בקערה בינונית, לטאטא קורנפלור, מלח ונותר 2 כפות. סוכר; להוסיף חלמונים ביצה להקציף עד חלקה. כאשר תערובת חלב רק מתחיל לרתוח, להסיר מן החום לאט לטפטף על 1 כוס לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא במרץ. מערבבים את זה בחזרה למחבת ולחזור לתנור. חום נמוך יותר בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ומגיע לרתיחה. מרתיחים בעדינות במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים חמאה ווניל עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומתפשטים על תחתית הקרום. מחית בננה נותרת עם מזלג ומערבבים לתוך פודינג. פודינג כפית לתוך קרום העליון חלק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות על העטיפה ישירות על משטח רפרפת כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מגניב לחלוטין פודינג יש אש, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
ממש לפני ההגשה, קצפת סוכר ממתקים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ קצפת מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות