עוגת פודינג בננה
עוגת פודינג בננה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. גשו לסופר וקנו בננות, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגת פודינג שוקולד, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו בצד 30 וופלים וניל; הדופק שנותר וופלים וניל במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד כתוש גס. (תשואה צריכה להיות על 2 1/2 כוסות.) מערבבים יחד וופלים וניל כתוש וחמאה עד מעורבב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון, את הצדדים, ועל השפה של pieplate 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מתלה תיל, ולתת מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
מסדרים פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. להכין מילוי קרם וניל, ולהפיץ חצי מילוי חם על בננות; העליון עם 20 וופלים וניל.
מורחים הנותרים מילוי חם על וופלים וניל. (מילוי יהיה על 1/4 אינץ ' גבוה מהקצה העליון של הקרום.)
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס.
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי חם, איטום הקצוות.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 1 שעה על מתלה חוט או עד מגניב לחלוטין. למחוץ גס הנותרים 10 וופלים וניל, ומפזרים באופן שווה על גבי עוגה. צ ' יל 4 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Nabisco Nilla Wafers.