עוגת פודינג בננה חמאה
עוגת פודינג בננה חמאה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי בננות, סוכר, חטיפי טופי מצופים שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאה חמה-פודינג בננה, עוגת פודינג בננה חמאה, ו תאריך ופודינג בננה עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
וופלים וניל 44 דופק במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד כתוש גס. (תשואה צריכה להיות על 2 כוסות. מערבבים יחד ופלים כתושים, פקאנים, וחמאה עד מעורבב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון, עד הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
העברה מתלה תיל; מפזרים ממתקים על קרום. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
סדר בננות על ממתקים. הכן מילוי, ולהפיץ חצי מילוי חם על בננות; למעלה עם 20 וופלים וניל בשכבה אחת.
מורחים מילוי חם הנותרים על הוופלים. (מילוי יהיה על 1/4 אינץ ' גבוה יותר מאשר קרום.)
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס.
מורחים מרנג על מילוי חם, קצוות איטום. הכנס וופלים וניל 10 הנותרים באמצע הדרך לתוך מרנג סביב הקצה החיצוני של עוגה.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור למתלה תיל. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה). צ ' יל 4 עד 6 שעות או עד המשרד.