עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד
צריך קינוח טבעוני? עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, יוגורט סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג דובדבן מצופה שוקולד, עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה, ו עוגת דובדבנים מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדובדבנים קפואים לשניים (זה הכי קל לעשות את זה בזמן שהם קפואים).
שים אותם בקערה ומערבבים 1 כפית סוכר ותמצית רום, אם באמצעות. אפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם הפשירו לחלוטין ולהיות עסיסיים, 1-2 שעות. שמן או תרסיס פאן 4 7-אונקיה ramekins. מחממים התנור ל 177°.
מערבבים יחד את הסוכר החום ו 2 כפות אבקת קקאו ומניחים בצד.
יוצקים את המיצים את הדובדבנים לתוך כוס מדידה. לחץ קלות על הדובדבנים כדי לקבל את כל המיץ (היה לי על 1/4 כוס).
מפזרים את עמילן התירס על הדובדבנים ומערבבים היטב. מחלקים את הדובדבנים באופן שווה בין 4 ramekins. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח, 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כפות קקאו, ואבקת אפייה. מערבבים בתמצית וניל, יוגורט סויה, וסומילק. (
התערובת תהיה עבה מאוד.) ירידה על ידי כפות על דובדבנים ב ramekins, חלוקת שווה ביניהם. חלק כדי לכסות את הדובדבנים.
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבלילה, על 2 כפות לכל ramekin. השתמש בכפית כדי לאזן את צמרות.
מוסיפים מים רותחים למיץ הדובדבן עד לקו 3/4 כוס.
יוצקים או כפית אותו בעדינות על הסוכר החום ב ramekins, על 3 כפות לכל ramekin.
מניחים את ramekins בתנור ואופים במשך כ 25-30 דקות, עד צמרות להופיע יבש בעיקר (הם צריכים להיות מפוספסים עם אזורים כהים יותר, רטובים למראה) ורוטב מבעבע סביב הקצוות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.