עוגת פודינג זנגביל תפוחים לבישול איטי
עוגת פודינג זנגביל תפוחים לבישול איטי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 396 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך דבשה, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת פודינג ג'ינג'רברד בבישול איטי, עוגת פודינג תפוחים איטית לבישול, ו {סיר איטי} שיבולת שועל תפוח זנגביל.
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים תפוחים באופן שווה בתחתית.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט עד מעורב היטב. בקערה קטנה, לערבב מים, מולסה ושמן עד מעורב היטב. מערבבים לתוך תערובת קמח רק עד רטוב.
מורחים על תפוחים בבישול איטי.
בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, מערבבים סיידר תפוחים וחמאה. מיקרוגל שנחשף על 2 עד 3 דקות או עד חמאה מומסת תערובת רותחת.
יוצקים על תערובת בבישול איטי.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. כבה בישול איטי; לחשוף.