עוגת פודינג חמאה
אם יש לכם סוכר חום, חמאה, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת פודינג שוקולד, פודינג חמאה, ו פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, להמס חמאה על אש נמוכה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהסוכר החום נמס ומתחיל לבעבע, כ-3 דקות. תהרסי את המחבת עם הוויסקי.
הוסף 1 כוס שמנת כבדה להקציף עד כל חלקיקים מוצקים מומסים. שים את התערובת בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלמונים עד שהם צהובים חיוורים.
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים עד שהתערובת חלקה ומבריקה. תניח בצד. בסיר גדול להגדיר על אש נמוכה, לשלב את החלב והמלח ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם החלב על ידי הוספת החלב בכמויות קטנות לטאטא בין תוספות.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב ברציפות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות, מוסיפים את תערובת החמאה וממשיכים לטאטא. צפה לתערובת להתחיל מבעבע, לאחר כ 3 דקות. ברגע שהוא מתחיל לבעבע, להקציף לשתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום. גרד את תערובת הפודינג לתוך קליפת העוגה ולחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי. צ ' יל לפחות שלוש שעות, או לילה.
כאשר מוכן לשרת, שוט הנותרים כוס קרם לפסגות רכות, ממתיק עם סוכר אם תרצה. למעלה העוגה עם קצפת קרה ומפזרים אגוזים.