קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג חמאה

עוגת פודינג חמאה
אם יש לכם סוכר חום, חמאה, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת פודינג שוקולד, פודינג חמאה, ו פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בסיר קטן, להמס חמאה על אש נמוכה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהסוכר החום נמס ומתחיל לבעבע, כ-3 דקות. תהרסי את המחבת עם הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
הוסף 1 כוס שמנת כבדה להקציף עד כל חלקיקים מוצקים מומסים. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלמונים עד שהם צהובים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים עד שהתערובת חלקה ומבריקה. תניח בצד. בסיר גדול להגדיר על אש נמוכה, לשלב את החלב והמלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
הסר מהחום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם החלב על ידי הוספת החלב בכמויות קטנות לטאטא בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב ברציפות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות, מוסיפים את תערובת החמאה וממשיכים לטאטא. צפה לתערובת להתחיל מבעבע, לאחר כ 3 דקות. ברגע שהוא מתחיל לבעבע, להקציף לשתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום. גרד את תערובת הפודינג לתוך קליפת העוגה ולחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי. צ ' יל לפחות שלוש שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
קרום עוגהקרום עוגה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
10
כאשר מוכן לשרת, שוט הנותרים כוס קרם לפסגות רכות, ממתיק עם סוכר אם תרצה. למעלה העוגה עם קצפת קרה ומפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
11
מגישים באופן מיידי.