עוגת פודינג חמה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, דבש עדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), טודי חם, ו טודי חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה צלחת אפייה רדודה 1 1/2 ליטר.
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה גדולה.
להקציף יחד חלב, מיץ לימון, ויסקי (אם באמצעות), חמאה, דבש, גרידה, חלמונים, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח.
מקציפים לבנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מקציף. להגביר את המהירות בינונית גבוהה ולהוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מערבבים כשליש מהלבנים לתוך תערובת קמח כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה ואופים באמבט מים עד נפוח וזהוב-חום, 45 עד 50 דקות.