עוגת פודינג כתומה
עוגת פודינג תפוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 17%. נסו עוגת פודינג כתומה, עוגת פודינג תפוזים זנגביל, ו עוגת קרם תפוזים / ציפוי פודינג מקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. הגדר קומקום תה מלא של מים על חום בינוני-נמוך. תרסיס 4 (1 כוס) ראמקינים חסיני תנור עם תרסיס בישול nonstick.
להפריד את הביצים, לשים את הלבנים בקערה גדולה מעט. באמצעות מערבל יד, מקציפים את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות ולהניח בצד. לחלמונים, מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהסוכר נמס והצבע הפך לצהוב חיוור.
מוסיפים את גרידת התפוזים ומיץ. לנפות את הקמח ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב ומערבבים עד בשילוב.
מקפלים את הלבנים לתערובת החלמון. לחלק את הבלילה בין ramekins.
מניחים את ramekins לתוך צלחת אפייה ויוצקים במים חמים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים את עוגות הפודינג עד הסט, על 20 עד 22 דקות.
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת להתקרר קצת לפני ההגשה.