קושיבינוני
מוכן ב39 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג כתומה

עוגת פודינג כתומה
עוגת פודינג תפוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 17%. נסו עוגת פודינג כתומה, עוגת פודינג תפוזים זנגביל, ו עוגת קרם תפוזים / ציפוי פודינג מקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. הגדר קומקום תה מלא של מים על חום בינוני-נמוך. תרסיס 4 (1 כוס) ראמקינים חסיני תנור עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיםמים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
להפריד את הביצים, לשים את הלבנים בקערה גדולה מעט. באמצעות מערבל יד, מקציפים את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות ולהניח בצד. לחלמונים, מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהסוכר נמס והצבע הפך לצהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את גרידת התפוזים ומיץ. לנפות את הקמח ומלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
מלחמלח
4
מוסיפים את החלב ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
5
מקפלים את הלבנים לתערובת החלמון. לחלק את הבלילה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים את ramekins לתוך צלחת אפייה ויוצקים במים חמים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים את עוגות הפודינג עד הסט, על 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת להתקרר קצת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו