עוגת פודינג לחג המולד
עוגת פודינג לחג המולד יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך mascarpone סיר, פודינג חג המולד, grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, עוגת חג המולד, ו עוגת חג המולד.
הוראות
לקלף את התפוזים באמצעות סכין חדה, להבטיח את כל המעשר מוסר. חותכים דק ככל האפשר ולסדר מעל צלחת ארוחת ערב.
מפזרים את הסוכר demerara ואחריו Grand Marnier ולהניח בצד.
פורר את פודינג חג המולד לחתיכות גדולות ולפזר על החלק התחתון של קערה קטנה. הרם את התפוזים על הפודינג בשכבה ושופך מעל כל מיצים.
מקציפים את mascarpone עד חלקה, ואז מערבבים את פודינג. כפית את התערובת על החלק העליון של התפוזים.
מקציפים קלות את הקרם והכפית מעל הפודינג.
מפזרים את השקדים המתקלפים ושוקולד מגורד. אתה יכול לעשות את זה יום מראש אם אתה רוצה, צמרמורת עד מוכן לשרת.