עוגת פודינג לימון של לואיז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג לימון של לואיז. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 313 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, גרידת לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לואיז עוגה, עוגת הקפה של לואיז קראנץ', ו עוגת פודינג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה צלחת אפייה 8 אינץ ' (השתמשתי זכוכית — אני לא בטוח מה טוני וloise להשתמש). הכינו מחבת צלייה או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת 8 אינץ'. אתה תשתמש באמבט מים.מניחים בצד 1/4 כוס הסוכר ולשים 3/4 כוס בקערת ערבוב.
מוסיפים את גרידת הלימון ומעכים אותה עם גב כף עד שיש לך סוכר לימוני ריחני.
מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים עד לשלב טוב.
מוסיפים חמאה מומסת, מיץ לימון וחלמונים.
מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בחלב ובשמנת. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח חלבונים ביצה וקרם של טרטר עד רכות. בהדרגה להוסיף את שמור 1/4 כוס סוכר להכות עד נוקשה אבל עדיין לח.מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת לימון.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה.
מניחים את תבנית האפייה במחבת הגדולה וממלאים את המחבת הגדולה במים כך שהיא מגיעה בערך באמצע הדרך במעלה הצדדים (אמבט מים).
אופים על מתלה מרכז במשך 40-45 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.