עוגת פודינג לימונדה בקרום ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת פודינג לימונדה בקרום ביסקוטי. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פטל-ביסקוטי לימונדה, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי.
הוראות
ביסקוטי דופק במעבד מזון 10 פעמים או עד מתפורר.
מוסיפים חמאה דרך מצנח מזון; דופק 5 פעמים או רק עד פירורים לחים. הניחו בצד 2 כפיות תערובת פירור. לחץ על הנותרים פירור תערובת לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני; מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לביצה; מוסיפים תערובת לתוך התערובת החמה הנותרת, ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים לימונדה להתרכז וחמאה.
מניחים מחבת בקערה גדולה של מי קרח. פודינג קר לטמפרטורת החדר( כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
יוצקים פודינג לתוך קרום מוכן. לחץ על עטיפת פלסטיק מעל מילוי. צ ' יל 8 שעות או עד צונן ביסודיות.
לפני ההגשה, להפיץ קצפת ציפוי על מילוי.
מפזרים פירורים שמורים מעל ציפוי ומקשטים עם פטל.