קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פודינג לימונדה בקרום ביסקוטי

עוגת פודינג לימונדה בקרום ביסקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת פודינג לימונדה בקרום ביסקוטי. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פטל-ביסקוטי לימונדה, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ביסקוטי דופק במעבד מזון 10 פעמים או עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים חמאה דרך מצנח מזון; דופק 5 פעמים או רק עד פירורים לחים. הניחו בצד 2 כפיות תערובת פירור. לחץ על הנותרים פירור תערובת לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני; מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
הסר מהחום. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לביצה; מוסיפים תערובת לתוך התערובת החמה הנותרת, ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
הסר מהחום; מערבבים לימונדה להתרכז וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
חמאהחמאה
8
מניחים מחבת בקערה גדולה של מי קרח. פודינג קר לטמפרטורת החדר( כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
9
יוצקים פודינג לתוך קרום מוכן. לחץ על עטיפת פלסטיק מעל מילוי. צ ' יל 8 שעות או עד צונן ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
לפני ההגשה, להפיץ קצפת ציפוי על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
מורחיםמורחים
11
מפזרים פירורים שמורים מעל ציפוי ומקשטים עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל