קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג צימוקים

עוגת פודינג צימוקים
עוגת פודינג צימוקים היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קונכייה, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג קוקוס, חלב שקדים וצימוקים-רפרפת חינם, ו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב סוכר קורנפלור. מערבבים בחלב עד חלקה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד מעובה מבעבע. להפחית את החום נמוך; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים ביצה; להחזיר את כל המחבת, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום; מערבבים בעדינות בצימוקים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
צימוקיםצימוקים
4
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
עבור מרנג, בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
אופים ב 350° במשך 10-15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 שעה; לקרר במשך 1-2 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור