עוגת פודינג צימוקים
עוגת פודינג צימוקים היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קונכייה, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג קוקוס, חלב שקדים וצימוקים-רפרפת חינם, ו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב סוכר קורנפלור. מערבבים בחלב עד חלקה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד מעובה מבעבע. להפחית את החום נמוך; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות יותר.
הסר מהחום. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים ביצה; להחזיר את כל המחבת, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות בצימוקים ומיץ לימון.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
עבור מרנג, בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
אופים ב 350° במשך 10-15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 שעה; לקרר במשך 1-2 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.