קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג קוקוס

עוגת פודינג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג קוקוס. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, קמח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו פודינג קוקוס.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים 6 כפות חמאה לקוביות 1/2 אינץ', ואז להתמזג לתוך קמח עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
חותכים עוד 6 כפות חמאה לקוביות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן להתמזג לתוך קמח באותו אופן עד התערובת יש גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
טפטוף באופן שווה עם 4 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב. לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.) לאסוף בצק לכדור בקערה, ואז לשטח לתוך ריבוע 5 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. לעטוף בצק בנייר שעווה וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים 3 כפות הנותרים חמאה לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
6
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 13 על 11 אינץ '(1/3 אינץ ' עבה). מסדרים את הבצק עם צד קצר הקרוב אליכם ומניחים פרוסות חמאה באופן שווה על פני הבצק, ואז מקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב: שליש תחתון למעלה והשלישי העליון למטה מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
הפוך את הבצק כך שהצד הקצר קרוב אליך ומגלגל את הבצק למלבן בגודל 13 על 11 אינץ '(בעובי 1/3 אינץ') שוב, ואז מקפל את הבצק לשלישים כמו אות פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברישים את כל קמח עודף, ולאחר מכן לעטוף את הבצק בנייר שעווה וצינה לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לריבוע מחוספס 16 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ ' (6 כוס). לקצץ בצק עודף, עוזב 1 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang מתחת כדי ליצור שפה (קרום אפוי לא יחזיק crimp). מעטפת עוגה קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים באמצע התנור עד קצה המאפה מוגדר וזהב חיוור, 17 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
בזהירות להסיר רדיד ומשקולות, ולאחר מכן זין בתחתית בצד של קליפת עוגה בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים, דוקר שוב אם כל כיסי אוויר גדולים טופס, עד קליפה עוגה הוא זהב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב. הכה בסוכר, חלב, חצי וחצי, וניל, ומלח, ולאחר מכן מערבבים בקוקוס פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים פודינג לתוך קליפת עוגה חמה לכסות קצה העוגה עם מגן עוגה או נייר כסף (כדי למנוע overbrowning).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים באמצע התנור עד פודינג מוגדר 2 אינץ ' מקצה אבל עדיין מתנועע מעט במרכז, 30 עד 40 דקות. תשאירי את התנור דולק.) עוגת מגניב לחלוטין על מדף, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים שבבי קוקוס במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור, ערבוב פעם אחת, עד הזהב החיוור, כ 5 דקות (לצפות בזהירות, מאז קוקוס נשרף בקלות). מגניב במחבת על המדף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
ממש לפני ההגשה, לנצח שמנת עם סוכר ווניל בקערה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים קרם על עוגה ומפזרים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1
* הבצק יכול להיות מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות