עוגת פודינג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג קוקוס. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, קמח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו פודינג קוקוס.
הוראות
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה גדולה.
חותכים 6 כפות חמאה לקוביות 1/2 אינץ', ואז להתמזג לתוך קמח עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
חותכים עוד 6 כפות חמאה לקוביות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן להתמזג לתוך קמח באותו אופן עד התערובת יש גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם 4 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב. לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.) לאסוף בצק לכדור בקערה, ואז לשטח לתוך ריבוע 5 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. לעטוף בצק בנייר שעווה וצינה 30 דקות.
חותכים 3 כפות הנותרים חמאה לפרוסות דקות מאוד.
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 13 על 11 אינץ '(1/3 אינץ ' עבה). מסדרים את הבצק עם צד קצר הקרוב אליכם ומניחים פרוסות חמאה באופן שווה על פני הבצק, ואז מקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב: שליש תחתון למעלה והשלישי העליון למטה מעל הבצק.
הפוך את הבצק כך שהצד הקצר קרוב אליך ומגלגל את הבצק למלבן בגודל 13 על 11 אינץ '(בעובי 1/3 אינץ') שוב, ואז מקפל את הבצק לשלישים כמו אות פעם נוספת.
מברישים את כל קמח עודף, ולאחר מכן לעטוף את הבצק בנייר שעווה וצינה לפחות 3 שעות.
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לריבוע מחוספס 16 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ ' (6 כוס). לקצץ בצק עודף, עוזב 1 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang מתחת כדי ליצור שפה (קרום אפוי לא יחזיק crimp). מעטפת עוגה קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים באמצע התנור עד קצה המאפה מוגדר וזהב חיוור, 17 עד 20 דקות.
בזהירות להסיר רדיד ומשקולות, ולאחר מכן זין בתחתית בצד של קליפת עוגה בכל רחבי עם מזלג.
אופים, דוקר שוב אם כל כיסי אוויר גדולים טופס, עד קליפה עוגה הוא זהב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. תשאירי את התנור דולק.)
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב. הכה בסוכר, חלב, חצי וחצי, וניל, ומלח, ולאחר מכן מערבבים בקוקוס פתיתי.
יוצקים פודינג לתוך קליפת עוגה חמה לכסות קצה העוגה עם מגן עוגה או נייר כסף (כדי למנוע overbrowning).
אופים באמצע התנור עד פודינג מוגדר 2 אינץ ' מקצה אבל עדיין מתנועע מעט במרכז, 30 עד 40 דקות. תשאירי את התנור דולק.) עוגת מגניב לחלוטין על מדף, על 1 1/2 שעות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מורחים שבבי קוקוס במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור, ערבוב פעם אחת, עד הזהב החיוור, כ 5 דקות (לצפות בזהירות, מאז קוקוס נשרף בקלות). מגניב במחבת על המדף.
ממש לפני ההגשה, לנצח שמנת עם סוכר ווניל בקערה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות.
מורחים קרם על עוגה ומפזרים קוקוס קלוי.
* הבצק יכול להיות מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד, עד 1 יום.