תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג קינמון. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קמח, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת פודינג קינמון, עוגת פודינג קינמון, ו עוגת פודינג של דבש, קינמון ושזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את התחתית של 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. הפוך באר במרכז ויוצקים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בסיר, לשלב סוכר חום, מים וחמאה. מביאים לרתיחה ושופכים מעל הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
5
מפזרים למעלה אגוזים ותפוחים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
אגוזים
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.