עוגת פודינג שוקולד עם ציפוי כתום חמאה
צריך קינוח צמחוני? עוגת פודינג שוקולד עם ציפוי כתום ריבת חלב יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 731 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ביצים, קינמון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שוקולד גרמנית עם ציפוי חמאה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך, ו עוגת חטיף שוקולד ללא גלוטן עם ציפוי חמאה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור כדי 177° קו 2 מחבתות עוגה עגולות תשעה אינץ ' ולשמן את הצדדים של המחבתות. (או להשתמש במחבת מעצב אחד לחתוך עוגה לשניים בסוף).לנפות יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, קינמון ומלח; להפריש.מקציפים יחד את השמן והסוכר בקערת ערבוב.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.להתמזג וניל רסק תפוחים.
מוסיפים את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה לתערובת מוקרם, להכות היטב לאחר כל תוספת.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות.
אופים במשך כ 45 דקות או עד העוגה מבושלת במלואה.מילוי פודינג:.
מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח, ווניל יחד בדוד כפול ומוסיפים את החלב החם בהדרגה, תוך ערבוב מתמיד.מבשלים עד שהתערובת מתעבה.
יוצקים כוס 1/4 על הביצים ומערבבים היטב; יוצקים בחזרה לתערובת הראשונה ומבשלים לפחות 5 דקות נוספות תוך ערבוב מתמיד.(אני flash freez מילוי פודינג שלי כדי להירגע מהר יותר תוך ערבוב כל שתי דקות).ציפוי חמאה כתום: בקערה בינונית מערבבים חמאה רכה וחלב.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומערבבים ביסודיות. המשך להוסיף סוכר, שנאפס חמאה, מיץ תפוזים, ושאר החומרים עד שהוא consistancy הרצוי.
חותכים עוגה לשניים וממלאים עם פודינג.