קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת פודינג תות שדה

עוגת פודינג תות שדה
עוגת פודינג תות שדה דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 339 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 682 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרום פאי לא מכוסה, אגוז מוסקט, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריבס & תות קראמבל עם פודינג, קומפוט תות שדה & ריבס עם פודינג דבש, ו הל לימון קרפים עם פודינג תות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים קרום עוגה מגולגל בצלחת פאי 9 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
שלב ריבס ותותים בקערה; להעביר את קרום העוגה, הפצת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף ביצים, סוכר, חלב, קמח ואגוז מוסקט יחד בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך מילוי על תערובת ריבס עד שזה רק מגיע לקצה העליון של הקרום. פזר חמאה חתוכה באופן שווה על החלק העליון של המילוי. ברז קלות לנער את תבנית האפייה כדי להסיר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים פאי לתנור שחומם מראש ואופים, פונים באמצע, עד ריבס הוא רך פודינג מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים ריבת תות ומים בקערה קטנה; חום במיקרוגל עד חם, על 15 שניות. זיגוג החלק העליון של העוגה עם תערובת ריבה ולתת מגניב. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון