עוגת פודסי מנוקדת
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבת פטל, קמח העלאת עצמיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. שוקולד ספוטי Traybake עבור Pudsey, ספוטי אוכמניות & עוגת שמנת קרושה, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
גריז 2 x 20 ס "מ סנדוויץ' פחים בשורה את הבסיסים עם אפייה קלף. מלבד מאות ואלפים, לנצח את כל מרכיבי העוגה יחד בקערה גדולה, באמצעות מקצף חשמלי, עד בשילוב מלא וחלק. במהירות אבל בעדינות לערבב דרך מאות ואלפים לא לערבב יותר מדי או את הצבע מהם ידמם. (כדי לקבל את האפקט אחיד בספוג, אתה רגיל להיות מסוגל להשתמש באופן טבעי צבוע מאות ואלפים כמו הצבע יהיה להלבין במהלך הבישול. השתמשנו בווילטון ריינבו.
מחלקים את התערובת בין קופסאות ואופים במשך 15-18 דקות, עד עלה וחום זהוב. השאירו להתקרר קצת בקופסאות שלהם לפני היציאה על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
על משטח מאובק קלות עם סוכר זיגוג, לרדד את פונדנט צהוב לחתוך מעגל 20cm להשתמש בבסיס רופף של פח כריך כמדריך.
מברשת החלק העליון של אחת העוגות עם ריבת פטל קטן פופ מעגל פונדנט על גבי.
מרדדים את icings הצבעוניים בתורו לחתוך עיגולים קטנים אתה יכול להשתמש בקצה הרחב של זרבובית צנרת עבור זה. נקודה כמות קטנה של ריבה מתחת לכל עיגול ולסדר על גבי פונדנט צהוב.
כדי להפוך את המילוי, להטות את הקרם ולימון קורט לתוך קערה גדולה שוט ביד לשיא רך. סנדוויץ ' העוגות יחד עם ריבת פטל הנותרים, עם שכבה של קרם לימון.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "