עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב
עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קליפת תפוז, אבקת אפייה, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב, עוגת וניל-חמאה עם פטל וציפוי תפוזים-גבינה, ו לחם עוגת חמאה ריחני כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 x 5 x 3 אינץ מחבת כיכר מתכת. מחבת אבק עם קמח; לנצל את עודף.
לטאטא 1 1/4 כוסות קמח, פולנטה, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר, חמאה, קליפת תפוז בקערה גדולה עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם יוגורט 2 תוספות, להכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות.
העברה ל rack; מגניב במחבת 5 דקות. הפעל סכין סביב קצוות עוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן הפוך שוב על מתלה (למעלה בצד). מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
חותכים את העוגה לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מגישים עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב.