קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פופס

עוגת פופס
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? פופס עוגה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 263 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מלטש, ציפוי, פירורי עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), מתכון פופס עוגה: Pops Cupcake, ו ליקר ביצים טרס Leches עוגה פופס: ליקר ביצים שלוש חלב עוגה פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מניחים את פירורי העוגה ואת הזיגוג בקערה גדולה ומועכים אותם יחד עם כף רק עד הבצק צפוף, לחה ואת הזיגוג משולב באופן שווה עם גושים גלוי. באמצעות הידיים שלך, לגלגל את התערובת לתוך 16 (1-1 / 2 אינץ') כדורים (בערך בגודל של כדור פינג פונג) ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את תבנית האפייה במקפיא עד כדורי העוגה הם המשרד אבל לא קפוא, על 30 דקות.בינתיים, קו גיליון אפייה שני עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים את הסוכר מלטש בקערה קטנה ושמים אותו ואת תבנית האפייה בצד.כאשר כדורי העוגה מוכנים, מניחים את הממתקים נמסים בקערת מיקרוגל בינונית ומיקרוגל על גבוה, ערבוב כל 30 שניות, עד נמס וחלק. (התערובת צריכה להיות עקביות של קצפת ברכות.) אם זה עבה מדי, להוסיף שמן צמחי, 1/2 כפית בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות הרצוי. (לחלופין, למלא סיר בינוני עם 2 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ממתקים נמסיםממתקים נמסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את הממתקים נמסים בקערה חסינת חום גדולה מספיק כדי לשבת מעל המים מבלי לגעת בו. מערבבים עד מומס.)
מרכיבים שתצטרך
ממתקים נמסיםממתקים נמסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר 2 של כדורי העוגה מהמקפיא. לטבול 1/2 אינץ 'של מקל סוכריה על מקל לתוך הממתק נמס, ואז להכניס אותו על 1 אינץ' לתוך כדור עוגה. (ציפוי הממתקים נמס עוזר כדור העוגה להישאר על המקל.) מיד לטבול את כדור העוגה לתוך ממתקים מומסים ולהפוך מעיל לחלוטין. הקש בעדינות לסובב את המקל כמה פעמים על קצה הקערה כדי ליצור ציפוי דק, אפילו, לתת עודף לטפטף.מיד לטבול את העוגה פופ לתוך סוכר מלטש, להפוך את המעיל, ומפזרים סוכר נוסף לפי הצורך כדי לצפות את הפופ לחלוטין. החזק את העוגה פופ זקוף עד הציפוי מתחיל להגדיר, על 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
מלטש סוכרמלטש סוכר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים על תבנית אפייה מוכנה שנייה. (אל תדאג, הציפוי יהיה להגדיר מספיק כי פופס ישמור על צורתם העגולה לאחר שתשכיב אותם.) חזור עם כדור העוגה השני, ולאחר מכן חזור עם כדורי העוגה הנותרים, ציפוי 2 בכל פעם. (אם הממתק המומס מתחיל להתקרר ולהתעבה, לחמם עד שהוא נמס שוב.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בואו פופס העוגה לשבת בטמפרטורת החדר עד ציפוי הממתקים מוגדר לחלוטין מוקשה, על 15 דקות. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש