קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פורטר

עוגת פורטר
עוגת פורטר היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 461 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגות שוער שוקולד, פורטר גנאש, קרמל תירס קראנץ, מרנג קלוי, לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית, ו Porter Float.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C/סימן גז 4). קו הצדדים והתחתון של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ '(20 ס "מ) צדדית גבוהה (הצדדים צריכים להיות על 2 3/4 אינץ' /7 ס " מ גבוה) עם שעווה (greaseproof) נייר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות את הקמח, אגוז מוסקט, תבלינים, אבקת אפייה, ומלח לקערה. לשפשף את החמאה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר החום, צימוקים, וקליפה מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את הביצים בקערה אחרת ולהוסיף את השוער.
מרכיבים שתצטרך
פורטר.פורטר.
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים היטב.
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך כ 2 שעות. אם העוגה מתחילה להשחים מהר מדי על גבי, לכסות אותו בנייר אלומיניום או שעווה (greaseproof) לאחר כשעה 1. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. אפשר את העוגה לשבת במחבת במשך כ 20 דקות לפני כיבוי זה וקירור אותו על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers