עוגת פורטר
עוגת פורטר היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 461 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגות שוער שוקולד, פורטר גנאש, קרמל תירס קראנץ, מרנג קלוי, לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית, ו Porter Float.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C/סימן גז 4). קו הצדדים והתחתון של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ '(20 ס "מ) צדדית גבוהה (הצדדים צריכים להיות על 2 3/4 אינץ' /7 ס " מ גבוה) עם שעווה (greaseproof) נייר.
לנפות את הקמח, אגוז מוסקט, תבלינים, אבקת אפייה, ומלח לקערה. לשפשף את החמאה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר החום, צימוקים, וקליפה מסוכרת.
לטאטא את הביצים בקערה אחרת ולהוסיף את השוער.
יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים היטב.
אופים במשך כ 2 שעות. אם העוגה מתחילה להשחים מהר מדי על גבי, לכסות אותו בנייר אלומיניום או שעווה (greaseproof) לאחר כשעה 1. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. אפשר את העוגה לשבת במחבת במשך כ 20 דקות לפני כיבוי זה וקירור אותו על מתלה חוט.
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers