עוגת פורטר
אם יש לך תבלין עוגת דלעת, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגות שוער שוקולד, פורטר גנאש, קרמל תירס קראנץ, מרנג קלוי, עוגת פורטר, ו לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C/סימן גז 4). קו הצדדים והתחתון של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ '(20 ס "מ) צדדית גבוהה (הצדדים צריכים להיות על 2 3/4 אינץ' /7 ס " מ גבוה) עם שעווה (greaseproof) נייר.
לנפות את הקמח, אגוז מוסקט, תבלינים, אבקת אפייה, ומלח לקערה. לשפשף את החמאה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר החום, צימוקים, וקליפה מסוכרת.
לטאטא את הביצים בקערה אחרת ולהוסיף את השוער.
יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים היטב.
אופים במשך כ 2 שעות. אם העוגה מתחילה להשחים מהר מדי על גבי, לכסות אותו בנייר אלומיניום או שעווה (greaseproof) לאחר כשעה 1. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. אפשר את העוגה לשבת במחבת במשך כ 20 דקות לפני כיבוי זה וקירור אותו על מתלה חוט.
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers