קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פורטר

עוגת פורטר
אם יש לך תבלין עוגת דלעת, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגות שוער שוקולד, פורטר גנאש, קרמל תירס קראנץ, מרנג קלוי, עוגת פורטר, ו לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C/סימן גז 4). קו הצדדים והתחתון של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ '(20 ס "מ) צדדית גבוהה (הצדדים צריכים להיות על 2 3/4 אינץ' /7 ס " מ גבוה) עם שעווה (greaseproof) נייר.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
לנפות את הקמח, אגוז מוסקט, תבלינים, אבקת אפייה, ומלח לקערה. לשפשף את החמאה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר החום, צימוקים, וקליפה מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא את הביצים בקערה אחרת ולהוסיף את השוער.
מרכיבים שתצטרך
פורטר.פורטר.
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים היטב.
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים במשך כ 2 שעות. אם העוגה מתחילה להשחים מהר מדי על גבי, לכסות אותו בנייר אלומיניום או שעווה (greaseproof) לאחר כשעה 1. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. אפשר את העוגה לשבת במחבת במשך כ 20 דקות לפני כיבוי זה וקירור אותו על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
מחבתמחבת
7
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers