עוגת פטל
טארט פודינג פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא חלב, סוכר, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת פודינג, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג ליים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לנצח חמאה וסוכר במשך 2 דקות או עד מתפורר. הכה בקמח ואגוזים. מעיל 9-in. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של פאן.
אופים ב 425° במשך 8-10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
בסיר קטן, לשלב סוכר וקמח. מערבבים בחלב עד חלקה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד מעובה מבעבע. להפחית את החום; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
הסר מהחום. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל המחבת, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות לחלץ.
יוצקים מעל קרום. להכניס למקרר עד סט.
בקערה קטנה, לטאטא פירות להפיץ עד חלקה; להפיץ על מילוי.