עוגת פטל
עוגת פטל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא יספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תמצית שקדים, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו, לבבות עוגיות פטל, ו טיפש עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה 2/3 כוס סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל-6 מנות שוות, ומגלגלים כל חלק בצק לרצועה באורך 12 אינץ 'ברוחב 1 אינץ'.
מניחים 3 רצועות בצק על כל אחד 2 קל משומן אפייה.
הפוך 1/2 אינץ 'רחב x 1/4 אינץ' עמוק הזחה במרכז כל רצועה, באמצעות הידית של כף עץ.
אופים, ב 2 קבוצות, ב 350 במשך 15 דקות.
הסר מהתנור, וריבת כפית לתוך חריצים.
אופים 5 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
לטאטא יחד אבקת סוכר, 3 1/2 כפות מים, תמצית שקדים; לטפטף על לחם קצר חם.
חותכים כל רצועה באלכסון לפרוסות 12 (1 אינץ ' רחב). מגניב מחבתות על מדפים תיל. לאחסן במיכל אטום.