עוגת פטל ותאנים
עוגת פטל ותאנים היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, תאנים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread.
הוראות
חמאה מחבת 9 אינץ ' מעייל עם פירורי לחם. בקערה, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את הסוכר מגורען וביצים במהירות גבוהה עד רכות, 2 דקות. הכה בחמאה ושני שלישים של ההתלהבות. במהירות נמוכה, לסירוגין לנצח את הקמח ומיץ סיד עד כמעט incorporated. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את הבלילה עד חלקה.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח. לחץ בעדינות על פטל ותאנים.
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור במשך 40 דקות.
מעבירים לשליש העליון של התנור וממשיכים לאפות עוד 35 דקות, עד שבוחן עוגות מוכנס במרכז יוצא נקי עם כמה פירורים מצורפים.
מעבירים את העוגה למתלה כדי להתקרר. הפעל סכין דק סביב הקצה ולשחרר את springform. אבק את העוגה עם הסוכר ' ממתקים.
מפזרים את גרידת הסיד הנותרת, חתוכים לפרוסות ומגישים.