עוגת פטל-לימון בקרום קוקוס קלוי
. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 27%. נסו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, קוקוס קלוי ושרלוט פטל, ו עוגת גלידה עם מרנג לימון עם קרום פקאן קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד קלוי וזהב, כ -10 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מערבבים את הקוקוס ו 1/2 כוס חמאה מומסת בקערה, וצינה עד שהוא מתחיל המשרד, על 15 דקות. לטפוח את תערובת הקוקוס לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'. צ ' יל עד סט, לפחות 30 דקות.
מניחים סוכר, 1/2 כוס חמאה, מיץ לימון, ביצים וחלמון ביצה בסיר.
מניחים על אש נמוכה, ומקציפים כל הזמן עד מעובה, 15 עד 20 דקות. אל תרתח. מסננים את הפודינג דרך מסננת משובחת לתוך קערה, ומערבבים את גרידת הלימון.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג, צמרמורת ביסודיות.
כפית פודינג לימון לתוך קרום הקוקוס, העליון עם פטל טרי.