מתכון פאי פטל מזוגג יכול להתבצע בערך 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 231 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם חמאה, עמילן תירס, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מ טעם הבית יש 3 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך סופר. פאי מזוגג פטל, כנפיים מזוגגות פטל, ו עוף עם זיגוג פטל בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר קטן שלבו 2/3 כוס פטל ו -2 / 3 כוס מים. מבשלים, לא מכוסים, למשך 3 דקות. מסננים פטל וזורקים זרעים; הניחו מיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בסיר אחר שלבו את הסוכר, עמילן התירס ושאר המים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים מיץ פטל. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת, חמאה וחלב לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים על הקרקעית ומעלה את הצדדים של פגז מאפה. ממלאים פגז מאפה עם פטל הנותרים. לאט לשפוך זיגוג על פירות יער. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!