עוגת פטל עם חמאה חומה
צריך קינוח צמחוני? טארט פטל חמאה חומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פטל עם חמאה חומה, עוגת פירות עם חמאה חומה, ו עוגת חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat ל 191°. באמצעות מרית גומי orfork, לערבב חמאה מומסת, סוכר, ו vanillain בינוני קערה.
מוסיפים קמח ומלחומלח עד incorporated.
העברת בצק to9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם removablebottom. בעזרת קצות האצבעות, לחץ על הבצק אפילו בצדדים ובתחתית המחבת.
אופים קרום עד הזהב, על 18minutes (קרום יהיה לנפח מעט whilebaking).
העבר את הקרום למדף וקריר inpan. לשמור על טמפרטורת התנור.
לטאטא סוכר, ביצים, וקערת אינמדיום מלח להתמזג.
מוסיפים קמח וניל; להקציף עד חלקה. מבשלים חמאה בסיר heavysmall על חום בינוני עד חום עמוק (לא לשרוף), ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מיד לשפוך brownedbutter לתוך כוס מדידה זכוכית. בהדרגהשחימה חמאה לתוך תערובת סוכר-ביצה; לטאטא עד מעורבב היטב.
מסדרים פטל,הצביע צד למעלה וסגור יחד במעגלים קונצנטריים, בתחתית קרום מקורר. בזהירות תערובת חמאה pourbroded באופן שווה על פירות יער.
מניחים טארט על תבנית אפייה מעוטרת.
מילוי טארטונטיל אפוי מנופח וזהוב ומבוקע במרכז יוצא נקי, בערך 40 דקות. טארט מגניב לגמרי פאן onrack. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
כאשר חמאה בראונינג, להשתמש בסיר עם תחתית בהירהגם כי אתה יכול לאמוד את צבע החמאה.