עוגת פטל עם מרסלה, קרם פרש ופטל
עוגת פטל עם Marsala, קרם Fraîche, ופטל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 436 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם כל מטרה קמח, מיץ תפוזים, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פטל עם Marsala, קרם Fraîche, ופטל, עוגת פטל עם Marsala, קרם Fraîche, ופטל, ו עוגת פטל עם מרסלה, קרם פרש ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°. חמאה 10 אינץ ' קוטר המחבת springform.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים מרסלה ומיץ תפוזים בקערה קטנה. מקציפים 12 כפות חמאה וסוכר כוס 1 בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מקציפים ביצים, וניל וקליפת לימון. הכה בתערובת מרסלה ב 2 תוספות לסירוגין עם תערובת קמח 3 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד העליון מוגדר בעדינות, על 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375°f. נקודה העליון של עוגה עם 2 כפות חמאה ומפזרים 2 כפות סוכר. המשך אפייה עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב במחבת על המדף. שחרר צדדים מחבת; להעביר עוגה לצלחת. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים קרם fraîche ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה. (עוגה ותערובת קרם fraîche יכול להתבצע 8 שעות קדימה.
תן לעוגה לעמוד בטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה תערובת קרם fraîche.)
חותכים עוגה לחתיכות. מעל כל אחד עם מנה של קרם fraîche ופטל טרי ומגישים.