עוגת פטל שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פטל. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 16 . גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ריבת פטל, חומץ, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה, עוגת פטל שוקולד, ו עוגת פטל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350° f. גריז התחתון בצד של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר מגורען, קקאו, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בשמן, חומץ ווניל. מערבבים נמרצות תערובת שמן ומים לתערובת קמח עם כפית על 1 דקה או עד מעורבב היטב. מיד לשפוך לתוך מחבתות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד העליון למטה, על מגש הגשה; להפיץ עם 1/4 כוס הריבה. למעלה עם שכבה שנייה, למעלה בצד; אבק עם אבקת סוכר.