עוגת פיסטוק
עוגת פיסטוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך מלח, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת עוגת מתכת 13 על ידי 9 אינץ', ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח, לדפוק את עודף.
Pulse פיסטוקים במעבד מזון עד הקרקע דק (להיזהר לא overprocess לתוך להדביק).
להוסיף 1 כוס קמח, אבקת אפייה, הל, ומלח ודופק פעם או פעמיים לערבב.
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לסירוגין להוסיף קמח פיסטוק וחלב בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת העוגה ואופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי, כ -20 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב הצדדים של עוגה ולהפוך על מתלה.
תסיר נייר ותחליף עוגה על מגש.
חותכים לריבועים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
עוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. להתקרר לחלוטין ולשמור, מכוסה, בטמפרטורת החדר.