עוגת פיסטוק וניל
צריך קינוח צמחוני? עוגת פיסטוק וניל עשויה להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה לבנה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת משמש ופיסטוק, עוגת תות-פיסטוק, ו עוגת לימון-פיסטוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס ארבע 3 3/4 אינץ ' (9.5 סנטימטר) מחבתות טארט עם ספריי בישול.
במעבד מזון, אגוזים תהליך שעועית וניל מרקם עדין. מנפים את הקמח ואת הסוכר של קונדיטור יחד, ומוסיפים לאגוזים; דופק לשלב.
מוסיפים ביצה, ביצה לבנה, חמאה, ברנדי וגרידת לימון. דופק לשלב. פרוס 6 תאנים לתוך 3/4 אינץ ' (2 סנטימטר) פרוסות עבות, ומערבבים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה למחבתות טארט.
חותכים את התאנים שנותרו לפרוסות דקות, ומסדרים את הבלילה בכל מחבת טארט.
אופים עד עוגות נקבעים וזהב חום, כ 40 דקות. כאשר מגניב, מפזרים סוכר קונדיטור נוסף.