עוגת פיסטוק מסקרפונה עם תאנים קלויות
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם $1.48 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פיסטוק מסקרפונה עם תאנים קלויים עשויה להיות מרהיבה צמחוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, חמאה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו פולנטה לארוחת בוקר עם תאנים ומסקרפונה, תאנים מסקרפונה שקדים קלויים, ו תאנים מזוגגות עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים תנור ל 425 מעלות F. משמנים שני מחבתות 8x8, קו עם נייר קלף, ונייר קלף גריז.
מערבבים פיסטוקים, אבקת סוכר ושקדים במעבד מזון. תהליך עד אגוזים הם הקרקע דק.
יוצקים תערובת אגוז לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים ביצים וחלמונים ומערבבים עד בשילוב.
מערבבים חלבונים ביצה, קרם טרטר, ו 2 כפות של 50 גרם של סוכר בקערה של מערבל דוכן. שוט עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר שנותר ומקציפים עד לפסגות נוקשות.לנפות את הקמח על תערובת האגוזים ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החלבונים מקפלים בזהירות.מחלקים את הבלילה בין שני המחבתות.
אופים במשך 8-10 דקות עד צמרות הם בצבע קל העליון רק קפיצים בחזרה למגע.
הסר מהתנור ומניח על מדפים תיל. הפעל מרית אופסט או סכין סביב הקצוות כדי לשחרר את העוגה מן המחבתות.
שלב את הסוכר 1/2 כוס הנותרים 1/2 כוס מים בסיר בינוני על הכיריים ולהביא לרתיחה, ערבוב לתת את הסוכר להתמוסס.
שלב את כל החומרים בקערה של מערבל לעמוד.
לטאטא יחד עד פסגות רכות טופס.
הוסף עוד סוכר של קונדיטור אם אתה רוצה את זה מתוק. לא להקציף יתר או התערובת תהיה curdle.To להרכיב את העוגה: לקצץ את הקצוות של כל ריבוע של קצה אפילו אותם.
מניחים שכבה אחת של עוגה על צלחת.
מברשת קצת סירופ סוכר על שכבת העוגה.
מורחים שכבה של ציפוי באופן שווה על גבי.
מניחים שכבה שנייה של עוגה על ציפוי ומברישים סירופ סוכר על זה.
מורחים שכבה של ציפוי באופן שווה על גבי. מקררים את העוגה במשך כשעה כדי לתת סט ציפוי. כאשר אתה מוכן לשרת את העוגה, אתה יכול להוציא אותו לקצץ את הצדדים כך שהם נראים נחמד ואפילו.עבור התאנים: מחממים תנור ל 425 מעלות F. לשטוף תאנים ולפרוס אותם לשניים. מסדרים בתבנית אפייה חסינת ovenproof רק גדול מספיק כדי להתאים להם.
מערבבים חמאה ודבש בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית על הכיריים עד שהחמאה נמסה.
מניחים תאנים בתנור ואופים במשך כ 13-15 דקות, עד שהרוטב מבעבע.
הסר תאנים ולתת מגניב על מתלה חוט במשך כמה דקות לפני ההגשה.