עוגת פיצה ריקוטה
גשו לסופר וקנו פקורינו, ביצים, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיג, נקניק ופיצה ריקוטה, פיצה פומודורו עם ריקוטה, ו פיצה fig & ricotta flatbread.
הוראות
מניחים את הקמח, מלח, ושמן זית בקערה גדולה ולעבוד אותו עם הידיים עד השמן משולב ואת התערובת דומה פירורים.
מוסיפים את תערובת הביצים וזורקים עד שהבצק מתאחד במסה יבשה. (
הוסף עוד כף או שתיים של מים, במידת הצורך. ללוש עד רק חלק.
לשטח את הבצק לתוך דיסק; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים מילוי למעט 1 כף של הביצים 1 כף של פקורינו.
בשורה התחתונה והצדדים של צלחת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 2/3 של הבצק (מגולגל החוצה 1/8 אינץ 'עבה), המאפשר לבליטה 1 אינץ'.
לגרד את המילוי לתוך המנה העליון עם הנותרים 1/3 של הבצק (התגלגל לאותו עובי). לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולחתוך חריצים בקרום העליון.
מברשת עם הביצה השמורה ומפזרים עם הגבינה השמורה.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים עד העליון יש נפוח, על 1 שעה יותר.
בואו מגניב 15 דקות לפני הסרת מן המנה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.