קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

עוגת פיצה ריקוטה

עוגת פיצה ריקוטה
גשו לסופר וקנו פקורינו, ביצים, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיג, נקניק ופיצה ריקוטה, פיצה פומודורו עם ריקוטה, ו פיצה fig & ricotta flatbread.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הקמח, מלח, ושמן זית בקערה גדולה ולעבוד אותו עם הידיים עד השמן משולב ואת התערובת דומה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את תערובת הביצים וזורקים עד שהבצק מתאחד במסה יבשה. (
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הוסף עוד כף או שתיים של מים, במידת הצורך. ללוש עד רק חלק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
5
לשטח את הבצק לתוך דיסק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים מילוי למעט 1 כף של הביצים 1 כף של פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
בשורה התחתונה והצדדים של צלחת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 2/3 של הבצק (מגולגל החוצה 1/8 אינץ 'עבה), המאפשר לבליטה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
לגרד את המילוי לתוך המנה העליון עם הנותרים 1/3 של הבצק (התגלגל לאותו עובי). לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולחתוך חריצים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
מברשת עם הביצה השמורה ומפזרים עם הגבינה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים עד העליון יש נפוח, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו מגניב 15 דקות לפני הסרת מן המנה.
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.